понеделник, октомври 31, 2011

Българите - черния дроб на планетата!

Българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне!“ казвал учителя Петър Дънов.  Бог е отредил на нашия народ една много важна роля, поради тази причина тук страданията и противоречията са най-големи.


В България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания, робства, владичества, мъки! Разногласията ни са пословични и за да ни обедини, Бог ни прекарва през огън и жупел. 

В българите тече три вида кръв и имат три основни черти. Взели сме благост от траките, смирение от славяните и храброст от прабългарите. Затова у нас има толкова много гадатели, екстрасенси и ясновидци.

p.s. Тази статия е поздрав на всички будни българи по случай деня на Будителя. Между другото има твърдение, че деня на Будителя произхожда от Буда. Твърди се също, че както той така и Ведите са с прабългарски корен. От там произлиза нашата азбука – Аз, Буки, Веди, Глаголи и т.н. Източник: SEO копирайтинг
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

23 коментара:

  1. абсолютно така е, черния дроб сме на евро съюза...

    ОтговорИзтриване
  2. За това ни бяха изобразили държавата като тоалетна чиния, извинете, като клекало...

    ОтговорИзтриване
  3. Само като прочета, че сме черния дроб на планетата просто всичките ми надежди за светло бъдеще се стопяват...

    ОтговорИзтриване
  4. Петър Дънов е един великолепен човек. И с това свое изказване за българите, че „Българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне!“го доказва за пореден път. Винаги оптимистичен и знае кога и как да го каже. Има дар слово. С едно изречение може да те накара да се замислиш толкова сериозно над своя живот, че да го промениш коренно към положителна насока. Има прекрасни творби, които чета с удоволствие. Наистина в България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Едва ли има народ, който да е минал през такива страдания като нас. Може би и още от едно време ни е останало това непрекъснато недоволство и да се оплакваме, че все нещо не ни е на ред, а в същност е. Хареса ми в статията това, че казва, че в българите тече три вида кръв...на храбростта и силната воля, духа на жертвата и самоотричането, и това, че сме приели наклонността към мистичното и духовното. Трябва да сме горди, че сме българи и където и да отидем да го показваме, така ще ни приемат и останалите хора.

    ОтговорИзтриване
  5. Отдавна не бях виждал циганин с мечка. Добре, че поне това вече го няма! Простотията наистина ни залива от всякъде, но това е така защото ние си я търсим. както се казва: ако нямаше търсене, нямаше да има и предлагане! Това е което е по-жалкото! Да, кофти е да си Българин, но вече е късно!Понякога се чудя колко време и поколения ще ни отнеме да прекултуризираме и превъзпитаме?!

    ОтговорИзтриване
  6. „Българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне!“ много добре е казвал учителя Петър Дънов. Клипът, който е публикуван тук в този сайт го доказва. Много силен клип със силни думи и трябва да се гледа.Каквото и да ни се е случвало ние винаги сме се изправяли. Може да падаме, но знаем как да се изправим и да продължим. Точно за това се прераждаме в тази страна така е!Петър Дънов е бил един великолепен ум, от който може много да учим и да черпим знания.Писал е страшно много творби и който се интересува по задълбочено от живота си ще му харесат.

    ОтговорИзтриване
  7. Някак си не съм съгласна да ни е толкова черна отредената съдба. Все едно ти казват родил си се, за да се мъчиш. А аз не вярвам, че живота трябва да е мъка. Мъка има винаги, но все пак стремежът към щастието е мотива, движещото колело, а не нещастието. Уважавам Дънов, има много негови мъдрости, но специално тези му думи смятам, че вече са минали времето си, както се пееше в една песен "изплатили сме си всички грехове". По-скоро трябва да се мисли в по-креативна насока вместо в изкупителна.

    ОтговорИзтриване
  8. Съгласна съм, че една от мисиите на българите е да разпространят идеята за единство между всички същества. В материалното не ни върви, затова у нас трябва да се развие вярата, да бъдем носители на древна култура и нови духовни идеи, които ще обхванат целия свят.Петър Дънов много пише за духовенството и за развитието на човека в тази насока, в което аз вярвам. Тази година 2012 година навлезнахме в ерата на Водолея , а това е зодия, която е с изключително развито шесто чувство и гледа нещата по друг начин. До 2012 година беше ерата на технологиите, сега е на духовенството.

    ОтговорИзтриване
  9. Винаги запомнящи се фрази е казвал Петър Дънов, много проницателен човек. Едно от тези твърдения , в които силно вярваше беше , че българите са черния дроб на планетата, затова нашия народ не може да изчезне!Може би е бил прав.Може би наистина една от мисиите на българите е да разпространят идеята за единство между всички същества. В материалното не ни върви, затова у нас трябва да се развие вярата, да бъдем носители на древна култура и нови духовни идеи, които ще обхванат целия свят.Когато се научим да си помагаме, да не кроим с някакви задни мисли, ще почнем да живеем по-добре.Статията е много добре написана поздравления.

    ОтговорИзтриване
  10. Черния дроб може да се оперира!

    ОтговорИзтриване
  11. Българите сме изключителна нация, жалко че не го осъзнаваме.Трябва да сме горди, че сме българи.

    ОтговорИзтриване
  12. хахах хареса ми този коментар, че черният дроб може да се оперира, което показва неслонимия дух на българина, и че винаги ще намери изход!Както казва "Ако си българин, ще се свиваш в черупката си – твърдял Дънов. – Но ако в духовния свят имало нужда от стълб, хващали българин, защото е твърд. Затова се и прераждаме тук – за да се научим на упоритост.“и определено мисля, че се учим. Понякога даже сме прекалено упорити и инатливи.Статията е страхотна поздравления.Петър Дънов е велик философ, от който може много да се учи.

    ОтговорИзтриване
  13. Петър Дънов е страхотен.Има много красиви и философски изказвания.Трябва да сме горди, че сме българи!!!!

    ОтговорИзтриване
  14. Съгласна съм, че Бог е отредил на Българския народ една много специфична роля, поради тази причина тук страданията и противоречията са най-големи. В България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания! Разногласията ни са пословични и за да ни обедини, Бог ни прекарва през огън и жупел. Както добре пишеш в статията.Ние сме уникални и силни и трябва да сме горди, че сме българи.Благодаря за предоставеният клип, беше много интересен.Това е една велика личност.

    ОтговорИзтриване
  15. Напълно съм съгласна с това твърдение, че в България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Но не само в нашата страна е така. Навсякъде ги има тези проблеми, просто някои ги решават ,а ние задълбаваме в тях.Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания.Разногласията ни са пословични и все едно сме се научили да живеем с тях и да ги създаваме. Благодаря за хубавият клип, който си публикувал.Наистина има какво да се види в него и да си вземем поука. Като се замислим малко повече може би и още от едно време ни е останало това непрекъснато недоволство и да се оплакваме, че все нещо не ни е на ред, а в същност е.

    ОтговорИзтриване
  16. Не знаех, че в българите тече три вида кръв. Благодаря за клипа който споделихте.

    ОтговорИзтриване
  17. И аз съм съгласна , че в България и доброто, и злото са в промишлени количества, затова оцеляването ни е трудно. Няма друг народ, който да е минал през толкова страдания. Разногласията ни са пословични и за да ни обедини, Бог ни прекарва през огън и жупел. Доказателство за това е този клип, който публикувах точно преди една година на същия празник - краят на клипа е много важен. Може би сме свикнали все да страдаме и сега дори и да ние добре ние отново се оплакваме.Благодаря за хубавата статия и дано често споделяте с нас.

    ОтговорИзтриване
  18. Това е велик човек, който има страхотни проглеждания и видения за нас българите. Честно казано за него чух от един мой колега който непрекъснато чете негови книги.Мисията на българите е да разпространят идеята за единство между всички същества. В материалното не ни върви, затова у нас трябва да се развие вярата, да бъдем носители на древна култура и нови духовни идеи, които ще обхванат целия свят.Както хубаво пишете в статията за него.Трябва да уважаваме и помним хора като него.Има какво да научим.

    ОтговорИзтриване
  19. Какъв е смисъла на живота /?/, как да разрешим проблемите/?/, как да възпитаваме децата си/?/, ... и на още мноого въпроси отговоря Учението на ВСЕМИРНОТО БЯЛО БРАТСТВО, което донесе за нас УЧИТЕЛЯ БЕИНСА ДУНО.
    Задачата на българите е да го приложат и разпространяват в целия СВЯТ!
    Ако го направите, правите добро на себе си и на останалите. Всеки ще е силен, а Заедно ще сме Могъщи !
    / Изгревът на Бялото Братство 25 тома - Съставителят на “Изгревът”
    Д-р Вергилий Кръстев - интересни неща има тук.../

    ОтговорИзтриване
  20. Страхотно изречение...„Ако си българин, ще се свиваш в черупката си – твърдял Дънов. – Но ако в духовния свят имало нужда от стълб, хващали българин, защото е твърд. Затова се и прераждаме тук – за да се научим на упоритост.“ Дънов беше велик човек, много умни неща е казал и написал, които ще останат във времето дълго. Наистина сме доста упорите, дори и понякога това да ни вреди, но е така. Може би наистина заради това се прераждаме тук, за да се научим на нещо!" Бог е отредил на Българския народ една много специфична роля, поради тази причина тук страданията и противоречията са най-големи." за които сме си и сами виновни някои случаи.

    ОтговорИзтриване
  21. Това изказване....„Ако си българин, ще се свиваш в черупката си – твърдял Дънов. – Но ако в духовния свят имало нужда от стълб, хващали българин, защото е твърд. Затова се и прераждаме тук – за да се научим на упоритост.“ е много вярно и точно казано. Ние сме силен народ, който на какво ли не е издържал през годините. Жалко само че в последно време явно се страхува да отстоява своите права и желания. Дънов е велик човек, книгите са му разкошни и е голямо богатство да ги прочете човек.Благодаря и от мен за хубавата статия и тема която обхванахте.

    ОтговорИзтриване