събота, март 03, 2012

Спаси България?!


ДЖИНГИБИ, НА КОЙ НАРОД СИ ТРЪГНАЛ КУРБАН ДА СТАВАШ???Не знам дали когато постваме на 3 март картинки с националния трибагреник в социалните мрежи ще станем по-добри един с друг или по-успешни като народ?
Повечето хора в Интеренет не публикуват "подобни глупости" защото никой не ги чете и няма "трафик", но аз не се стърпях да изпратя това писмо до всички вас за което моля да ме извинете.

Тези думи са обръщение към Васил Левски, малко преди да бъде обесен. Казвам Левски, защото повечето ученици днес не знаят кой е Дякона!
Този човек сигурно се е проклел преди да загине, защото първо са го обработвали психически и са го накарали да мисли, че смъртта му е безсмислена:

- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш...

Това е по-лошо от самата смърт, да разбереш, че умираш напразно...!

И до днес много не сме се променили, дори нещата са станали по-зле.
Имам една идея, хората от нашето Интернет обществото заедно да напишем една книга на тема "Спаси България" в която да определим основните черти на съвременната народопсихология и недостатъци на нашия народ. В нея да се опитаме да излъчим мерки за корекция на собствените си недостатъци и да ги дадем на властта. В този сайт Postvai.COM може да изтеглите черновата на книгата "Спаси България" и да се включите в донаписването и разпространението и като автор.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM