събота, март 03, 2012

Спаси България?!


ДЖИНГИБИ, НА КОЙ НАРОД СИ ТРЪГНАЛ КУРБАН ДА СТАВАШ???



Не знам дали когато постваме на 3 март картинки с националния трибагреник в социалните мрежи ще станем по-добри един с друг или по-успешни като народ?
Повечето хора в Интеренет не публикуват "подобни глупости" защото никой не ги чете и няма "трафик", но аз не се стърпях да изпратя това писмо до всички вас за което моля да ме извинете.

Тези думи са обръщение към Васил Левски, малко преди да бъде обесен. Казвам Левски, защото повечето ученици днес не знаят кой е Дякона!
Този човек сигурно се е проклел преди да загине, защото първо са го обработвали психически и са го накарали да мисли, че смъртта му е безсмислена:

- Кажи ми нещо, Джингиби, знаеш ли защо от Къкрина до София те пазеха само три заптиета?
- Не знам, ага.
- Аз така заповядах. Можех да пратя 300, аз обаче пратих трима. Изнаеш ли зашо? За да могат твоите апапи да им скочат отгоре и да те освободят. Видя ли, никой не ти помогна, а се кълняха в теб. Ха сега, да видиш, Джингиби, за кой народ си тръгнал курбан да ставаш...

Това е по-лошо от самата смърт, да разбереш, че умираш напразно...!

И до днес много не сме се променили, дори нещата са станали по-зле.
Имам една идея, хората от нашето Интернет обществото заедно да напишем една книга на тема "Спаси България" в която да определим основните черти на съвременната народопсихология и недостатъци на нашия народ. В нея да се опитаме да излъчим мерки за корекция на собствените си недостатъци и да ги дадем на властта. В този сайт Postvai.COM може да изтеглите черновата на книгата "Спаси България" и да се включите в донаписването и разпространението и като автор.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

9 коментара:

  1. Мисля,че Левски е имал достатъчно сподвижници, за да е убеден, че не умира напразно. Сам казваш, че това е част от психическата обработка, а пък малко по-надолу вече си убеден, че е истина. Нека да не се принизяваме сами. Ако ни плюят, нека да са други. Пък каквото можеш да направиш за страната - направи.

    ОтговорИзтриване
  2. Зловещо звучат тези думи!

    ОтговорИзтриване
  3. Sapri4astna sam s vsi4ko napisano,s bolka iskam da spodela,4e na 19 02.misleh 4e ste namera na parvo miasto po4itane i poklon pred pametta na Levski no uvi!!!vsi4ki vestnizi net sapo4vaha sas kon4inata na uitni hiustan,edi koi si,ministar i t.n.t.n..............galko ,mnogo galko,4e tesi dumi isre4eni togava ot pala4a sa validni i dnes.niama,niama da imame vtori LEVSKI!ne sam pesinist no realist!

    ОтговорИзтриване
  4. Знаел е за кого става курбан!Спомнете си НАРОДЕ ???. И въпреки това го е направил.Сегашните млади лъвове биха направили тази жертва,само ако предварително са си направили застраховка "Живот" .А пък ако намерят печен адвокат,който да ги отърве от въжето,но да да им осигури страховито обезщетение за нанесени морални щети ,ще бъде най-добре.АПОСТОЛЕ????

    ОтговорИзтриване
  5. Tози цитат е взет от "Пътя за София"

    ОтговорИзтриване
  6. България не се спасява с негиране и потискане на малцинствата по примера на Атака и подобни, а с приемането им като част от цалият народ - обединени в различието това е мотото на целият Европейски съюз и всчка дъжрава челнка трябва да се залага за това

    ОтговорИзтриване
  7. ЕС е многонационална империя и за това има мото потискащо националните интереси на нейните васали. България е една от първите национални държави и не може да си позволи подобна вялост.

    ОтговорИзтриване
  8. И преди 140 г. турците са знаели, че кото народ за нищо не ставаме !

    ОтговорИзтриване
  9. Браво,но всичко е загубено ....Политиците слагат за фон в кабинетите си лика му...уж и те са за чиста и свята република...ползват го за постер,изтриват си ръцете като Пилат Понтийски:"Не съм виновен за смъртта....на народа...."!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване