събота, юли 24, 2010

Петте стадия на напиването

Стадий 1: Чувстваш се УМЕН – отпивайки първата чаша ”течен мозък” придобиваш информация за всичките знания на света и си готов да ги споделиш с всеки, и си винаги прав в който и да е спор, но е интересно когато отсреща има друг УМЕН.
 алкохолна лирика

Стадий 2: КРАСИВ - втората чаша е пълна с „любовни флуиди” с които никоя жена не може да ти устой, а и си все още УМЕН така, че можеш да и говориш каквото си искаш.

Стадий 3: БОГАТ третата чаша „течно злато” никога не се поръчва сама, а свободно можеш да почерпиш всички с още по едно питие пък си УМЕН и КРАСИВ така, че това няма значение.

Стадий 4: НЕУЯЗВИМ след тази чаша „вълшебна сила” тялото ти се превръща в броня и спокойно можеш да се сбиеш с когото и да било или да скочиш от терасата например, защото си достатъчно УМЕН да изчислиш правилно траекторията на полета, а и на всичкото отгоре си КРАСИВ и БОГАТ.

Стадий 5: НЕВИДИМ – Сега вече никой не те вижда. Може да танцуваш върху масата и да пееш с пълно гърло, а пък си и УМЕН - помниш всички думи на песента.

ПЕТТЕ СТАДИЯ НА ИЗТРЕЗНЯВАНЕТО

Стадий 1: ГЛУПАВ – събуждаш се и осъзнаваш че не помниш нищо а и не можеш да се концентрираш върху каквото и да е.

Стадий 2: ГРОЗЕН в огледалото виждаш, че очите ти са кръвясали и кожата ти се е сбръчкала, а брадата набола по особено грозен начин. За съжаление все още си ГЛУПАВ и правиш опит да се обръснеш.

Стадий 3: БЕДЕН – констатираш, че портфейла ти е празен и се чудиш как може да изхарчиш тези пари след като си толкова ГЛУПАВ и ГРОЗЕН.

Стадий 4: СЛАБ – ръцете ти треперят, а и самочувствието ти се срива след като си все още ГЛУПАВ, ГРОЗЕН и БЕДЕН.

Стадий 5: БИЕЩ НА ОЧИ. Защо всеки вижда отдалече твоето състояние, а ти си твърде ГЛУПАВ, за да им отговориш, твърде СЛАБ, за да им отвърнеш, твърде БЕДЕН, за да ги подкупиш, и твърде ГРОЗЕН, за да се скриеш.
Вижте още алкохолни сайтове тук.
Гласувай за тази статия.
Споделете в:    Facebook Twitter Google+или   🔖 Postvai.COM

0 коментара:

Публикуване на коментар